Zincitt

Zincitt - Zincite

Zincitt er en utmerket stein for transformasjon. Fordi Zincitt var en "tilfeldig" stein som følge av en brann i en sinkgruve i Polen, har den blitt en stein for glade overraskelser, innovasjoner og vitalitet. Zincitt tiltrekker overflod på et fysisk og åndelig nivå, hjelper med økningen av Kundalini-energi og forbedrer instinkter og intuisjon. Zincitt helbreder sjokk og traumer og gir mot til å takle traumatiske situasjoner. Den lindrer depresjonen og frigjør smertefulle minner slik at disse kan hvile.

Zincitt renser de nedre chakraene, slik at de høyeste kan bli mer energiske. De som ikke er i stand til å oppfatte energien fra de fleste krystaller, vil kunne oppleve Zincitts gledelige energi og bruke den til deres fordel. Zincitt er en stein av kreativitet som gjør det mulig for brukeren å bringe andre likesinnede sammen for å jobbe mot et felles mål. En flott stein for kunstnere, forfattere, gründere, så vel som gartnere og til og med de som bare vil eksperimentere med nye ideer og nye måter å gjøre ting på.

Fysisk er Zincitt en helbredende stein som hjelper på immunforsvaret, bekjemper infeksjoner, øker vitaliteten og hjelper til med både mannlige og kvinnelige reproduksjonsforstyrrelser.

Fysiske problemer og Plager: Styrking og støtte av immunsystemet, infeksjoner, infertilitet, reproduktive forstyrrelser, seksuelt overførbare sykdommer, vitalitet

Følelsesmessige problemer og Plager: Overflod, mot, kreativitet og kreativt uttrykk, forenkler depresjon, innovasjon, intuisjon

Norsk navn: Zincitt
Engelsk navn: Zincite
Chakra: Rot
Stjernetegn: Vekten
Vibrasjon: 5
Hardhet: 4
Farge: Guloransje til dyp rød, sjelden gul, grønn, fargeløs
Kjemisk formel: (Zn,Mn)O
Strunz klassifisering: 04.AB.20
Kategori: Oksydmineral
Krystallsystem: Hexagonal
Spesifikk vekt: 5,64-5,68
Strekfarge: Guloransje
Sjeldenhet: Uvanlig